Зареждане

Гарсия за Логан Пол: Ще го унищожа в боксов мач

Гарсия за Логан Пол: Ще го унищожа в боксов мач
Публикувано на: Април 24, 2024 в 19:00 ч
Райън Гарсия отговаря на призива на Логан Пол да подкрепи с доказателства протестите си срещу трафика на деца.

Миналата събота беше специален момент в професионалната боксова кариера на Гарсия, който заглуши съмненията, побеждавайки Девин Хейни. Общността на бойните спортове постави под съмнение "Крал Райън" по време на подготовката на двубоя заради различни тревожни изстъпления в социалните медии, включително тиради за трафика на деца, контролиран от "елита".

Вижте също: Райън Гарсия ще разобличи елитите, които убиват деца

Гарсия стана популярен с твърдението си, че разполага с доказателства за високопоставени лица, които го принуждават да наблюдава сексуално насилие над деца. По-късно Пол заяви в BS w/ Jake Paul, че 25-годишният боксьор трябва да публикува доказателствата си.

По време на интервю с Патрик Бет-Дейвид Гарсия каза следното за Пол:

"Опитаха се да го изкарат така, че да се опитам да използвам трафика на деца, за да продавам PPV. Ако не друго, то аз загубих много PPV за това, че говорих по този начин. Това е, което казвам, тези от елита са странни хора. Джейк Пол е странен човек. Не е ли по-правилно той да каже, "нека да проверя и ако е вярно, тогава трябва да направим нещо по въпроса".

Но той каза съвсем различно нещо - той каза: "Гарсия не е пускал доказателства за това". Той звучи като ботове в Twitter. Брато, затвори си устата. Това е реална ситуация, дръж се като възрастен мъж и какво ще кажеш да поговорим за това?"


Гарсия продължи:

"Той се присъединява се към всяко движение, от което трупа повече популярнонст. Той използва цялото движение за овластяване на чернокожите, това, което се случи с Джордж Флойд, той го използва в своя полза... Получи много нови фенове за това, нали? Това се нарича нагаждач".

Райън Гарсия казва, че би "унищожил" Логан Пол в боксов мач


Логан Пол е предимно собственик на бизнес и кечист, но е пробвал уменията си и в бокса срещу KSI, Флойд Мейуедър-младши и Дилън Данис. Когато беше попитан за евентуален двубой с Пол, Райън Гарсия изрази своята увереност, като каза това по време на споменатия вече подкаст с Патрик Бет-Дейвид:

"Ще унищожа Логан Пол в боксов мач. Ако той не можа да нокаутира Флойд Мейуедър, който беше три пъти по-малък от него, няма да нокаутира и мен. Ще унищожа Логан Пол... Вече съм правил спаринг с него. Не ме е наранил нито веднъж, а беше много по-голям от мен. Бях му сритал задника."

Наскоро Райън Гарсия също така призова за боксов мач срещу шампиона на UFC в полусредна категория Шон О'Мали. Междувременно " King Ryan" има много избор за бъдещи противници от световна класа, включително Шакур Стивънсън, и потенциални реванши срещу Девин Хейни и Гервонта "Tank" Дейвис.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес