Зареждане

Джо Роугън не иска трансжени да влизат в женските бани

Джо Роугън не иска трансжени да влизат в женските бани
Публикувано на: Февруари 6, 2024 в 02:00 ч
Известният коментатор на UFC Джо Роугън наскоро влезе в заглавията, след като откровено изрази своето разминаване с лявата идеология. Той критикува политическата левица за превръщането на управлявани от демократите щати като Калифорния в ехо камери за тяхната философия.
 
Политическата философия на Роугън често се описва като либертарианска и се простира отвъд конвенционалните етикети. В миналото той заявяваше, че е отворен към различни гледни точки и не се ограничава само до един лагер. Роугън подкрепяше 2-рата поправка, универсалното здравеопазване, свободата на словото и употребата на канабис за развлечение.

Въпреки тези прогресивни възгледи, той яростно се противопоставя на културата на отмяна и поражда загриженост относно капаните на социализма и комунизма. По време на скорошен епизод на подкаста The Joe Rogan Experience, 56-годишният Роугън отприщи остра критика на състоянието на либерализма в Америка.

„Преди бях част от „синия балон“ и 100% ляво ориентиран човек, който живееше в Лос Анджелис. Никога не съм гласувал за републиканец през целия си живот и бях много ляво ориентиран, особено по социални въпроси. Калифорния полудя, човече. Всичко изчезна, пълен комунизъм. 

Техният подход към правоприлагането е толкова безумен. Без парична гаранция, пускат хора за извършване на насилствени престъпления. Не пречат на хората да крадат. Тези хора там са в култ. 

Транс жени в женските бани ? Кой го измисля това ? Откъде знаеш, че това е истински транс човек?“, сподели Роугън.

Вие какво мислите по темата с транс жените и правата, които им натрапват ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес