Зареждане

Джамал Хил иска Иржи Прохазка след Алекс Перейра

Джамал Хил иска Иржи Прохазка след Алекс Перейра
Публикувано на: Април 1, 2024 в 02:00 ч
Основното събитие на очаквания турнир UFC 300 ще донесе завръщането на бивш шампион в полутежка категория. Джамал Хил загуби титлата си само поради контузия и той твърдо вярва, че може бързо да се върне на трона. След скалпа на Алекс Перейра Джамал има двама опасни съперници в полезрението си.

В бойните спортове обикновено не си струва много да гледате отвъд най-близкия мач. Един точен удар може да изпрати всичките ви мечти в бездната на историята. Хил обаче е твърде уверен и вече гледа през Перейра. Той вярва, че след Перейра има само двама, които заслужават да се бият за златото в дивизията.

Магомед Анкалаев и Иржи Прохазка заслужават шанс, но ако питате Хил, тогава той предпочита Прохазка:

„Ако победя Перейра, има само две битки в моята дивизия, които имат смисъл. Едната от тях е Магомед Анкалаев. Ако Иржи Прохазка може да довърши Александър Ракич по някакъв впечатляващ начин, това все още е мач, който искам. 

Въпреки че загуби от Алекс Перейра, мисля, че все още трябва да има уважението на шампиона и заслужава шанс да си върне титлата. Вярвам, че двубоят ни с Прохазка би бил страхотен.“, каза Хил в интервю с Майкъл Биспинг.

Ще успее ли Хил да победи Алекс Перейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес