Зареждане

Двалишвили: Да няма изненадани като приключа О'Мали

Двалишвили: Да няма изненадани като приключа О'Мали
Публикувано на: Март 13, 2024 в 18:08 ч
Мераб Двалишвили изрази мнението си за впечатляващата защита на титлата на Шон О'Мали на UFC 299 тази събота и даде шокираща прогноза за потенциалния им двубой.

"Suga " Шон надигра " Chito " Вера в петрундовия им двубой и показа най-доброто представяне в кариерата си. След двубоя той се обърна към шампиона на UFC в категория "перо" Илия Топурия, като нареди на Дана Уайт да подготви частен самолет и да резервира двубоя да се проведе в Испания.

Илия Топурия, който по-късно отговори в X, заяви:

"Suga, поздравления... Беше прекрасно изпълнение!  Има бой, който те очаква с Мераб Двалишвили... Първо свърши това".

'Ел Матадор' и Мераб Двалишвили представляват Грузия и двамата са изградили силна връзка. Говорейки в интервю за "Шмоко", Мераб изрази уважението си към Илия за това, че е насочил О'Мали обратно в неговата посока.

"Респект към Илия, той е човекът, той е истински шампион и аз обичам Илия, той знае", каза Мераб .

Мераб Двалишвили дава мнение за представянето на О'Мали и прогноза за изненада


33-годишният боец се претегли като резервен вариант за главното събитие на UFC 299, но както се е виждало и преди в няколко случая, това не гарантира следващия шанс за титлата.

Това обаче му гарантира място на първия ред, където той наблюдаваше как Шон О'Мали напълно доминира над еквадорския претендент.

Говорейки за представянето на О'Мали, Мераб каза:

"Той е много техничен, работата му с краката и обхватът работят.
Искам да кажа, че той работи и става все по-добър и гледам на него като на добро предизвикателство, той е опасен противник за мен и като боец.

"Много го уважавам, но всички трябва да разберем, че това е ММА, всички видяхме кикбокс бой в събота, беше само с удари, той се е справял много добре срещу граплъри преди, но нека видим как ще се справи с мен, аз съм следващият, всички знаем това."

По време на престоя си в UFC Двалишвили успя да използва оръжието си карди, което му позволи да вземе девет победи със съдийско решение.

Въпреки че не е известен със склонността си да завършва, Мераб предложи шокираща прогноза за евентуалния си двубой с шампиона О'Мали.

"Просто ще се бия и ще дам най-доброто от себе си и, разбира се, винаги съм фокусиран само върху победата. Готов съм за всичко, ставам все по-добър навсякъде, дори в страйкинга, граплинга, джиу-джицуто, ще видим.

"Не се изненадвайте, че мога да го нокаутирам, защото той е много уверен, а аз имам някои умения, ставам все по-добър и мога да нокаутирам О'Мали, вярвам в това".

Последният път, когато " The Machine" успя да завърши двубой, беше през 2021 г., когато нокаутира бившия шампион Марлон Мораес във втория рунд на двубоя им в UFC 266.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес