Зареждане

Дейвид Гогинс вярва, че е време Тони Фъргюсън да се пенсионира

Дейвид Гогинс вярва, че е време Тони Фъргюсън да се пенсионира
Публикувано на: Декември 24, 2023 в 05:00 ч
Дори Дейвид Гогинс е съгласен с това, че е дошло време Тони Фъргюсън да се пенсионира.

Гогинс е известен със своята интензивна умствена и физическа подготовка. Той стана част от отбора на Тони Фъргюсън за мача му срещу Пади Пимблет на UFC 296, което се проведе по-рано този месец в Лас Вегас. Въпреки усилията на Фъргюсън, двубоят завърши със загуба с решение.

Даниел Кормие беше скептичен относно потенциала на Гогинс да помогне на Фъргюсън да преодолее предизвикателствата си. Фъргюсън преживя поредица от неуспехи в последните мачове, предизвиквайки съмнения относно траекторията на кариерата му. Кормие твърди, че Гогинс е признал, че е време Фъргюсън да се пенсионира.

Ето какво сподели Кормие в подкаста на Бен Аскрен:

„Дори Дейвид Гогинс смята, че е време за Тони Фъргюсън. Дейвид Гогинс дойде при нас в края на битка и каза: „Тони може да се пенсионира след това.“ И аз казах: „Е, така ли ?“ И той каза: „Не знам.“ Но ние дадохме нашето мнение и казахме: „Може би е време за Тони да се пенсионира.", сподели "DC"

След поражението си в UFC 296, Фъргюсън се обърна към социалните медии, за да спре слуховете за пенсиониране. Фъргюсън каза в изявлението си, че е мотивиран да продължи и няма намерение да се отказва. Той също така посъветва феновете си да продължат да вярват в него и им благодари за подкрепата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес