Зареждане

Дейна Уайт иска Алекс Перейра да остане в полутежка категория

Дейна Уайт иска Алекс Перейра да остане в полутежка категория
Публикувано на: Април 16, 2024 в 08:00 ч
Алекс Перейра, шампион на UFC в полутежка категория, обмисля да опита късмета си в тежка категория. Дейна Уайт, шефът на UFC, не е убеден, че това е добра идея.

По време на UFC 300, което се проведе на 13/14 април в Лас Вегас, Алекс Перейра бързо нокаутира Джамал Хил и защити пояса в полутежка категория. След това събитие отново започнаха да се появяват гласове относно преминаването на Перейра в тежката категория. Самият Перейра сподели, че иска да направи битка при тежките. 

Алекс Перейра е бивш шампион в средна категория. Той спечели пояса в тази категория през ноември 2022 г. и го държеше до април 2023 година. Той загуби титлата, след като беше победен от Израел Адесаня. В края на миналата година Перейра спечели титлата в полутежка категория, а сега записа и първата си защита.

И докато феновете искат Перейра при тежките, то Дейна Уайт го иска в полутежка категория.

"Когато мислите за неговото преминаване в тежка категория, трябва да осъзнаете, че имаме Джон Джоунс, Том Аспинал и цял дълъг списък от бойци там. Тежка категория е силна. Не знам дали това е добър ход за него. Той изглеждаше страхотно в последната си битка. Мисля, че трябва да остане  в полутежка категория.", сподели Уайт.

Трябва ли Алекс да се пробва в тежка категория ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес