Зареждане

Даниел Кормие: Стипе Миочич няма шанс срещу Джон Джоунс

Даниел Кормие: Стипе Миочич няма шанс срещу Джон Джоунс
Публикувано на: Март 2, 2024 в 12:00 ч
Джон Джоунс срещу Стипе Миочич е битка, която вече беше отлагана няколко пъти, до такава степен, че много хора започнаха да се съмняват дали някога ще я видим. Според нова информация, която самият Дейна Уайт каза, трябва да очакваме битката през някой от летните месеци.

След толкова дълго чакане целият ентусиазъм за тази битка на практика изчезна. Това се потвърждава от гнева на ветерана от UFC Даниел Кормие, който се изправи срещу двамата гореспоменати опоненти по време на активната си ера. Въз основа на собствения си опит и на базата на суровия фактор, наречен време, той даде интересна прогноза.

С изключение на чудо, тази битка ще има ясен победител. Този ясен победител ще бъде Джоунс, ако вярваме на Кормие.

„Слушай, не искам да звуча критично, но мисля, че това е много ясен въпрос предварително. Мисля, че Стипе Миочич вложи последните остатъци от силата си в битката с мен. Сега той се готви за пенсиониране и е въпрос на време да го обяви официално.

Съжалявам, че го казвам по този начин, но Стипе няма шанс да победи Джоунс на тази възраст. Този мач няма абсолютно никакъв смисъл за мен. Джоунс е най-умният боец досега. Не го харесвам, но е факт. 

Не го уважавам за начина, по който се държи извън октагона, но уважавам бойните му умения. И те са просто феноменални.“, каза Кормие.

Трябва ли Миочич да бъде подценяван ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес