Зареждане

Даниел Кормие: Само Магомед Анкалаев може да бие Алекс Перейра

Даниел Кормие: Само Магомед Анкалаев може да бие Алекс Перейра
Публикувано на: Април 4, 2024 в 18:00 ч
Даниел Кормие e впечатлен от Алекс Перейра и не скри суперлативите си по негов адрес.

Юбилейният турнир UFC 300 бавно чука на вратата ни и вече знаем, че наистина ще разтърси ранглистата в полутежка категория. Основният мач ще бъде между Алекс Перейра и Джамал Хил. В тази битка Алекс ще заложи златото си в полутежка категория.

Бразилската легенда постигна огромен успех за UFC, въпреки че има само 7 битки в организацията. Алекс успя да спечели титлата в средна, а след това и в полутежка категория. Сега той се готви за защита, а Кормие вярва, че "Po Atan" може да бие всеки в категорията.

Даниел смята, че само Магомед Анкалаев може да бие бразилеца:

„Алекс Перейра е една от най-бързо развиващите се звезди не само в UFC, но и в целия боен свят. Много бойци се мъчат с години да се бият за пояса, а той вече успя да спечели два. Това е просто невероятен успех, който никой няма да му отнеме. Мога да кажа само едно нещо за двубоя с Джамал Хил. 

Ако Джамал си мисли, че може да се мери с Алекс в стойка, тогава той греши. Според мен никой не може да се мери със стойката на Алекс. Израел Адесаня, който е един от най-добрите в защита, плати за това. Иржи Прохазка също плати в битката с Перейра. И Хил, ако не внимава, ще завърши по същия начин.

Според мен Перейра има потенциала да победи всички в полутежка категория. Единственият, който може да го измъчва, е Магомед Анкалаев.“, разкри Кормие по време на подкаст в канала му в YouTube.

Може ли Анкалаев да бие Перейра ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес