Зареждане

Даниел Кормие иска да види Махачев - Порие

Даниел Кормие иска да види Махачев - Порие
Публикувано на: Март 29, 2024 в 02:00 ч
Даниел Кормие, бивш шампион на UFC, вярва, че организацията трябва да изправи Ислам Махачев срещу Дъстин Порие. Той смята, че тази комбинация е добра и за двамата бойци.

След последната си победа Дъстин Порие обяви, че би искал да се бие за пояса в лека категория. Ислам Махачев, настоящият шампион, не изглежда много заинтересован от този мач, но в момента няма много опции, защото повечето са заети. Дагестанецът призна, че Дъстин не заслужава битката с него, но все пак е готов да му я даде.

Даниел Кормие смята, че това е добро решение. Във видео, публикувано в канала му в YouTube, Кормие заяви:

"Ислам Махачев срещу Дъстин Порие не е лоша идея за UFC. Махачев иска да се бие, така че трябва да се опитат да му дадат битка възможно най-скоро. Това е огромна възможност за Дъстин и възможност за Ислам да победи друг бивш шампион. Това е добра история за разказване.", сподели Кормие.

Струва си да припомним, че Дейна Уайт обяви преди време, че Чарлз Оливейра и Арман Царукян ще се бият за определяне на претендент за титлата в лека категория. Битката ще се състои по време на галавечерта UFC 300, която ще се проведе на 13 април в T-Mobile Arena в Лас Вегас. Победителят трябва да се бие с Ислам Махачев през лятото

Порие - Махачев ли е най-смислената битка за златото в лека категория ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес