Зареждане

Чарлз Оливейра: Аз съм номер 1 в леката категория

Чарлз Оливейра: Аз съм номер 1 в леката категория
Публикувано на: Април 8, 2024 в 16:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Чарлз Оливейра отговори на множество интервюта с Арман Царукян, в които той декларира пълна увереност в победата си. Арман вярва, че ще победи, заради недостатъчното ниво на умения на бразилския боец. Двамата ще се бият в лека категория на UFC 300, което ще се проведе този уикенд в Лас Вегас.

Залогът е голям, защото Дейна Уайт обяви, че това е битка за определяне на безспорен претендент за титлата. Оливейра и Царукян имат загуби от Ислам Махачев и копнеят за реванш със звездата от Дагестан. Царукян вече се е видял победител, а Оливейра не е доволен, че бива подценяван.

Чарлз се обяви за номер 1 в категорията и сподели, че излиза само и единствено за победата:

„Твърде много приказки. Казаха, че съм слабичък, но когато ме събориха, станах, тръгнах напред и ги нокаутирах. Казаха, че съм загубил глада си, че не искам да се бия повече. Но никой не знае колко силно ме гори желанието да стана отново шампион. Този човек е много издръжлив и в добра форма. Но ние говорим за бойци от висшата дивизия. Трябва да се успокоиш, преди да кажеш нещо, защото не говориш за неизвестен боец, а за мен. 

Аз съм номер едно в тази дивизия. Имам рекорд за броя на победите с приключване и броя на бонусите в лигата. Ако проучите моята история, ще видите, че този човек говори глупости. Аз съм агресивен боец и вървя напред през цялото време, така че никога не отстъпвам назад. Арман знае това, той сам го каза. Царукян каза много глупости, но е прав за това, че целта ми е винаги да побеждавам и това няма да се промени. 

Ако погледнете последната ми битка срещу Бенеил Дариуш, ще видите колко спокоен и концентриран бях. Постоянно се развивам, както в стойка, така и на земя.“, каза Оливейра.

Ще успее ли Оливейра да бие Царукян ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес