Зареждане

Чарлз Оливейра: Алекс Перейра ще отмъсти на Хил заради Тейшейра

Чарлз Оливейра: Алекс Перейра ще отмъсти на Хил заради Тейшейра
Публикувано на: Април 11, 2024 в 15:00 ч
По време на UFC 300 Алекс Перейра ще се бие с Джахал Хил. Според Чарлз Оливейра Перейра ще победи и това ще бъде един вид отмъщение за победата на Хил над Гловър Тейшейра.

В главното събитие Алекс Перейра ще защитава пояса в полутежка категория срещу Джамал Хил, бившия шампион, който освободи колана поради контузия. Хил спечели златото, след като победи Гловър Тейшейра. Гловър е близък приятел на Перейра, който беше в неговия ъгъл по време на битката с Хил.

В интервю за MMA Fighting, Чарлз Оливейра, бивш шампион в лека категория, представи своето виждане за битката на Периера с Хил.

"Това ще бъде един вид отмъщение за всички бразилци за това, че Хил победи Гловър. Той победи много бразилци, но победата над Гловър боли най-много. Джамал заслужава уважение. Той е корав човек и удря силно, но всеки, който размени удари с "Poatan", ще падне. 

Перейра е здрав и удря силно. Той също така е гладен да се реваншира заради Гловър. Трябва да внимава, но съм сигурен, че "Poatan" ще спечели с нокаут.", сподели Оливейра.

Ще успее ли Перейра да отмъсти на Хил ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес