Зареждане

Чандлър към Порие: Подобри си защитата от събаряния

Чандлър към Порие: Подобри си защитата от събаряния
Публикувано на: Април 21, 2024 в 14:00 ч
Топ американският боец Майкъл Чандлър посъветва бившия временен шампион на UFC в лека категория Дъстин Порие да се съсредоточи върху борбата в тренировъчния лагер преди двубоя с Ислам Махачев. Порие и Махачев ще се бият за безспорната титла в лека категория на събитието UFC 302. Галавечерта ще се проведе на 1-ви юни в Ню Джърси, САЩ.

Това ще бъде 3-ти опит на Порие да спечели безспорната титла. Дъстин се провали срещу Чарлз Оливейра и Хабиб Нурмагомедов. Сега той има 3-ти шанс, който вероятно ще бъде последен в кариерата му. Порие идва след голяма победа над Беноа Сен-Дени и е набрал скорост. Чандлър вярва, че Дъстин трябва да подобри защитата си от събаряния преди тази битка.

През 2022 година Майкъл се би с Порие и загуби със събмишън. Той твърди, че Порие има най-голяма набор от умения от всички, с които се е бил. Чандлър даде следния съвет към своя сънародник преди битката му с дагестанеца:

„Всеки има шанс да спечели. Още веднъж искам да отдам огромно уважение на Ислам, защото този човек е много добър. Битката ще бъде между левичари, единият от които има високо ниво на борба. Дъстин от своя страна има проблеми със защитата срещу тейкдауни. Това е основната опасност за него. 

Не знам какво ще прави през следващите седем седмици, но определено трябва да помисли за защитата си от сваляне и да работи върху това. И все пак Дъстин все още притежава удара и сърцето на шампион. Мога да кажа, че Дъстин е човекът с най-разнообразен стил и най-голям набор от умения от всеки, с когото съм се бил.,” каза Чандлър в The MMA Hour.

Ще успее ли Порие да бие Махачев ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес