Зареждане

Бо Никал: Дейна Уайт ми каза, че ще бъда голяма звезда

Бо Никал: Дейна Уайт ми каза, че ще бъда голяма звезда
Публикувано на: Април 16, 2024 в 02:00 ч
Бо Никал разкри какво му е казал президентът на UFC Дейна Уайт след победата му над Коди Бръндидж на UFC 300. Той призна, че Уайт е имал много мили думи за него.

В първата битка на основната карта на юбилейната галавечер UFC 300, Никал победи Бръндидж със събмишън във втория рунд, запазвайки статута си на непобеден в MMA. Той обаче не остана доволен от представянето си - напротив, беше много критичен към себе си. Когато Никaл напускаше октагона, към него се приближи  Дейна Уайт, с когото американецът размени няколко думи.

Ето какво казал Уайт на Никал:

"Дейна просто ми каза, че съм свършил добра работа, да държа главата си горе и да продължа да правя това, което правя. Каза, че ще бъда голяма, голяма звезда. Мисля, че ако някой знае какво ще се случи в бъдеще, това е той. Уайт се занимава с това от дълго време и популяризира този спорт повече от всеки друг. Беше много мило от негова страна да го каже. За мен това говори много за него, не само като промоутър, но и като човек. 

Защото, честно казано, бях малко разочарован от себе си след тази битка. Казах си: "По дяволите, очаквах да победя всички тези момчета и никой от тях нямаше да ме докосне." Но трябваше да преодолея някои трудности и тогава беше хубаво да чуя тези думи на подкрепа от него в този момент. Това ме накара да го харесам дори повече от преди.", сподели Никал.

Ще успее ли Никал да стане шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес