Зареждане

Бен Аскрен: Егото на Джамал Хил му донесе загубата

Бен Аскрен: Егото на Джамал Хил му донесе загубата
Публикувано на: Април 19, 2024 в 14:00 ч
Бившият UFC боец Бен Аскрен вярва, че Джамал Хил е бил жертва на собственото му его в битката му срещу Алекс Перейра на UFC 300.

Той твърди, че това е поставило Хил в ненужно опасна ситуация. В главното събитие на историческата галавечер UFC 300, Джамал Хил беше нокаутиран в първия рунд от шампиона в полутежка категория Алекс Перейра. Преди битката Хил беше много уверен и се обяви за шампион.

Аскрен вярва, че точно това его и увереност са в основата на загубата. Ето какво още каза Бен в своя подкаст:

"Моят основен извод от тази битка е, че Джамал Хил влезе в нея малко прекалено самоуверен, когато каза, че ще бие Перейра в стойка. Когато удря опонентите, те падат на земята. Може би от това Джамал Хил трябваше поне малко да се страхува. Имам чувството, че беше твърде уверен. Той не е взел предвид колко силно удря Перейра.

 Наистина мисля така. Надявам се Джамал да не ми се ядоса много за това. Моето впечатление ? Его. Егото играе роля в бойците. Той чу всички да му казват: „Хей Джамал, Перейра е по-добрият боец в стойка. Ще те нокаутира." И Хил им каза: "Не, няма начин, няма да стане." 

Говорихме за това, че преди двубоя Джамал се престори, че хвана стрела, летяща от Перейра, след което я счупи наполовина. Това показва егото. Имах чувството, че това го поставя в опасна ситуация.", сподели Аскрен.

Прав ли е Аскрен ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес