Зареждане

Адин Рос направи уникален подарък на Шон О'Мали

Адин Рос направи уникален подарък на Шон О'Мали
Публикувано на: Април 5, 2024 в 02:00 ч
Шон О'Мали получи специален подарък от популярния стриймър Адин Рос. Инфлуенсърът имаше възможност да тренира заедно с настоящия шампион на UFC в категория петел.

Шон О'Мали е настоящият шампион на UFC в категория до 61 килограма и една от най-големите звезди на организацията. "Sugar" е опитен в социалните медии, записва подкасти, поддържа канал в YouTube и е общувал с фенове в потоци на живо в миналото. О'Мали има много връзки в интернет, а един от неговите колеги е Адин Рос, популярен стриймър в САЩ с изключително голям обхват.

Адин направи на шампиона на UFC уникален подарък, скъпа кола, а по-късно тренира с О'Мали, което можете да видите в неговите видео блогове. Рос твърди, че розовият автомобил, който подари на О'Мали, струва 100 000 долара. 29-годишният О'Мали (18-1, 1 NC MMA) победи Марлон Вера в последната си битка.

Така той успешно се реваншира на еквадореца за единственото поражение в кариерата си. О'Мали в момента е един от най-популярните ММА бойци в света. Следващият му съперник вероятно ще бъде Мераб Двалишвили, който беше резерва на битката му с Вера.

Ето как Рос подари автомобил на О'Мали:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес