Зареждане

Жесток сблъсък: Адрианов срещу Велчев в кикбокс с ММА ръкавици

Жесток сблъсък: Адрианов срещу Велчев в кикбокс с ММА ръкавици
Публикувано на: Април 18, 2024 в 07:48 ч
Английската бойна верига Caged Steel прави своето 35-то издание у нас на 18-ти май в столичната зала "Христо Ботев". В програмата са предвидени много ММА двубои, както и битки по бокс и кикбокс с ММА ръкавици.

Битка в атрактивния правилник по кикбокс с ММА ръкавици ще направят младите таланти Дейвид Велчев и Илиян Адрианов.

21-годишният Адрианов е вече добре познат на феновете, след бруталния си нокаут в боевете с голи ръце BKFC 58 миналия месец в "Арена София":


Неговата нокаутираща сила блесна и пред зрителите на MMA Bushido 88 миналата година, където отново приспа опонента си в първия рунд след жесток побой. Той е възпитаник на треньора Кирил Алексиев от столичния клуб Gladiator Bokido.

Срещу него в клетката ще застане Дейвид Велчев. Той е вицешампион на България в стил K1, както и вицешампион по кикбокс за световната купа.

И двамата имат изключително атрактивен стил на игра и срещата им се очаква да вдигне адреналина на зрителите до максимум.

Събитието няма да се излъчва по никоя телевизия и единствения начин да гледате Caged Steel 35 у нас е на живо. Зала "Христо Ботев" е с ограничен капацитет и към момента остават около 800 билета.

Те могат да бъдат закупени на промоционална цена до края на април от bilet.bg или Kupibileti.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес