Зареждане

Кормие иска Франсис Нгану да пръсне главата на Тайсън Фюри

Кормие иска Франсис Нгану да пръсне главата на Тайсън Фюри
Публикувано на: Октомври 6, 2023 в 16:00 ч
Бившият шампион на UFC в две тегловни категории Даниел Кормие (23-3) коментира обявяването на битката между шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (33-0) и шампиона на WBA, IBF и WBO в тежка категория Александър Усик (20-0).

Битката беше обявена, въпреки че Фюри трябва да се бие с Франсис Нгану. Тайсън и Франсис ще се бият на 28 октомври в Рияд, Саудитска Арабия. Битката ще бъде 10 рунда, а титлата на WBC няма да бъде заложена.

От друга страна Фюри и Усик трябва да се бият на 23 декември или януари 2024 г. в Саудитска Арабия. Точната дата на битката ще бъде договорена след битката на Фюри с Нгану. Явно Тайсън е повече от убеден в победата над Нгану.

Кормие е бесен на Фюри и вярва, че той е показал голямо неуважение към камерунеца.

„Това е най-неуважителното нещо, което Тайсън Фюри може да направи. Толкова е неуважително, че Тайсън сам го знае. Това е някаква лудост, братко, защото се надявам Франсис да му пръсне главата.

 Харесвам Тайсън Фюри, гледах шоуто му в Netflix и се влюбих в човека. Харесвам личността му, харесвам семейството му, но това е най-неуважителното нещо, което можеш да направиш. 

Той насрочи битката след два месеца, като по същество каза, че ще бъде напълно здрав, след като приключи с Нгану. Той явно вярва, че ще победи Франсис и веднага след това ще се бие с Усик. 

Това е лудост.“, каза Кормие в шоуто на DC & RC.

Каква е вашата прогноза за битката ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес