Зареждане

Камбосос отново на ринга през юли в Лас Вегас

Камбосос отново на ринга през юли в Лас Вегас
Публикувано на: Април 26, 2023 в 16:00 ч
Sportal.bg
Бившият световен шампион по бокс в “лека” категория Джордж Камбосос ще се завърне на ринга на 29-и юли. Той ще премери сили с великобританеца Макси Хюс за пояса на Международната боксова организация (IBO) в “лека” категория. Битката ще се проведе в Лас Вегас, Невада, въпреки първоначалната информация от щаба на Камбосос, че двубоят ще се състои в родината му Австралия през юни.

Посочената причина от международни спортни медии за преместването на боксовата среща е промяна в преговорите за излъчването на сблъсъка. В последните си две изяви между въжетата Камбосос допусна първите си две загуби в професионалната си кариера. Пораженията бяха нанесени от Дейвид Хейни. Към момента активът на Камбосос се състои от двайсет победи и две загуби.

След двете загуби Камбосос е мотивиран да се завърне със силна победа и да се приближи отново до претендентско място за титла на Международната боксова федерация (IBF).

“Ще го приключа! Ще го нокаутирам! Той е опитен ветеран и трябва да приема битката на сериозно, но не мисля за друго, освен победа. Аз съм нива над Макси Хюс!”, заяви Камбосос пред NewsCorp.

Преди двата поредни неуспеха Камбосос привлече огромно внимание към себе си с победата над Теофимо Лопес през ноември, 2021-а.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес