Зареждане

Хаос на кантара: Гарсия не влезе в категория, пи бира и псува феновете

Хаос на кантара: Гарсия не влезе в категория, пи бира и псува феновете
Публикувано на: Април 20, 2024 в 07:36 ч
Изглежда, че Райън Гарсия не се притеснява от това, дали влиза в категория за мач или не преди битката си с Девин Хейни.

Утре вечер на DAZN pay-per-view"KingRy" и "The Dream" ще се сблъскат. Двамата са бивши аматьорски съперници, които са се срещали шест пъти, разделяйки сериите с по 3 победи. Очакваше се да се срещнат като професионалисти този уикенд, в 12-рундов двубой, в който на линия е титлата на WBC в суперлека категория на Девин Хейни.


Вместо това Девин Хейни срещу Райън Гарсия няма да има титла в залог. По-рано днес последният не успя да влезе в категорият с повече от 1.3 кг разлика. Благодарение на сделката, която двамата сключиха тази седмица, Гарсия ще плати на Хейни 1,5 млн. долара за пропуснатото тегло. По време на пресконференцията по-рано тази седмица "KingRy" се съгласи да плати по 500 000 долара за всеки паунд от евентуалното пропуснато тегло.

Загубените пари обаче не притесняват Райън Гарсия. По време на церемониалното претегляне часове след пропускането на теглото младият боксьор се отправи към кантара. Заедно с него имаше и бира. Когато Гарсия се качи на кантара, той реши просто да я изпие. Моментът беше само един от многото тази седмица, които показаха, че младият боксьор не изглежда да е в правилната си нагласа.


След като изгълта бирата, Райън Гарсия се изправи лице в лице с Девин Хейни и двамата се изправиха в лют сблъсък. Взаимното уважение, което двамата са имали от аматьорските си години, изглежда е изчезнало в навечерието на двубоя. След като се претегли, Гарсия даде интервю на Ариел Хелуани, в което обсъди пропускането на теглото.

"Просто казах: "Ще се срещнем в центъра на ринга, както искаше". Дадох ти парите си." Райън Гарсия заяви в интервюто преди двубоя на сцената на церемониалното претегляне: "Майната им на килограмите. Утре имаме битка, стига с тези дреболии. Човече, направих всичко възможно, за да вляза в категория, подложих се на ада."

Публиката започна да освирква, на което Гарсия отговори:

"Да, да, да, да, смучи ми г*за. В края на краищата аз съм най-добрият боец тук! Ще го нокаутирам и всички ще се радват, гледайте. Трябваше да му дам 1,5 милиона долара, но това е лека работа за мен. Хайде сега. Пиех една студена бира на сцената, че ситусцивта беше гореща. Хайде да действаме."




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес