Зареждане

Гарсия спечели още 12 милиона долара, залагайки на себе си да победи Хейни

Гарсия спечели още 12 милиона долара, залагайки на себе си да победи Хейни
Публикувано на: Април 24, 2024 в 00:00 ч
Райън Гарсия обра банката в събота вечер.

25-годишната боксова звезда не само постигна най-голямата победа в кариерата си, но и си тръгна с 12 милиона долара, след като според съобщенията заложи 2 милиона долара на себе си при коефициент +600, за да победи Девин Хейни. Общо взето, след впечатляващото си представяне в Голямата ябълка "Крал Райън" си тръгна с около 50 милиона долара. 

"Ако залагате, заложете на себе си. Освен това, което направих, се понаядох добре", написа Гарсия в Instagram. "Около 50 милиона (вероятно повече) за една нощ; не е никак зле."

Нищо чудно, че Райън не се притесняваше от това, че беше глобен с 1,5 млн. долара в полза на своя опонент, след като се появи с повече от килограм над лимита по време на кантара преди битката. 

Трол ли е Райън Гарсия?

След като през последните няколко седмици в социалните мрежи имаше пълен психически срив, букмейкърите силно сочиха Хейни да излезе начело в Barclays Center. Гарсия беше обявен за +800, което означава, че залог от 100 долара щеше да ви донесе възвръщаемост от 800 долара.

Оттогава специалистите изказват предположението, че поредицата от безсмислени тиради на Райън Гарсия в социалните медии не са били нищо повече от начин да се намалят шансовете му за победа пред букмейкърите. Черешката на тортата бе, че Гарсия се е появил по-тежък 24 часа преди нощта на двубоя и е пи бира, докато е стъпва на кантара

Според ESPN няма никакви разпоредби за това боксьор да залага на себе си от Атлетическата комисия на щата Невада или от Контрола на хазарта в Невада. Предстои да разберем дали това важи и за Ню Йорк. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес