Зареждане

Джейк Пол: Дилън Данис ще загуби и ринга, и в съда

Джейк Пол: Дилън Данис ще загуби и ринга, и в съда
Публикувано на: Октомври 9, 2023 в 16:00 ч
В предстоящото събитие на Misfits Boxing „The PRIME Card“ на 14 октомври всички погледи са насочени към очаквания боксов мач между Логан Пол и специалиста по бразилско жиу-джицу Дилън Данис. Събитието трябва да се проведе в Манчестър, Англия.

Рекламирането на двубоя взе противоречив обрат, тъй като Данис безмилостно атакува годеницата на Пол Нина Агдал чрез порой от провокативни публикации и безмилостни мемета.

Този ход на Данис не само подхрани интереса към двубоя, но също така доведе до скок в собствените му последователи в социалните медии. Атаката принуди Агдал да заведе дело срещу Данис, както и да си изкара ограничителна заповед.

Джейк следи с голям интерес случващото се и прогнозира, че Данис ще загуби битките срещу Логан и Агдал.

„Атакува Нина. Създава реклама за битката. Той създава цялата тази тролска армия. Прави всички тези мемета. Ето защо Логън го избра. Данис говори толкова много глупости, че принуди Хабиб да се метне от клетката, за да го изрита. Говори много, но да видим дали ще се появи за битката. 

Данис беше марионетка, за да продаде битката и направи точно това. Когато Логан го нокаутира и Данис отиде във федерален съд, той ще фалира. Ще бъде нокаутиран и всички ще видят, че е загубеняк. Той получи своя смях. Дилън извлече известно влияние от това, но то е краткотрайно. 

Сега той се е вкопчил в дупка, в която не е трябвало да се рови. В крайна сметка Логан ще вдигне ръката си на ринга, а Нина ще вдигне ръката си в съда.“, каза Джейк Пол.

Ще успее ли Логан да нокаутира Данис ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес