Зареждане

Девин Хейни и Райън Гарсия в разгорещен сблъсък пред битката им в събота

Девин Хейни и Райън Гарсия в разгорещен сблъсък пред битката им в събота
Публикувано на: Април 17, 2024 в 07:07 ч
Девин Хейни и Райън Гарсия се срещнаха преди боксовия си мач в събота и се стигна до физическа саморазправа.

Хейни защитава титлата си на WBC в суперлека категория срещу Гарсия в интригуващ двубой. Хейни и Гарсия са две от най-големите имена в този спорт, но в навечерието на двубоя мнозина бяха загрижени за психическото здраве на Гарсия.

Феновете призоваваха Гарсия да се откаже от двубоя заради тревожното си поведение, но това няма да се случи. Преди двубоя в събота вечер в Бруклин Хани и Гарсия се сбиха в Емпайър Стейт Билдинг и Хани сбута Гарсия в лицето.


Не е сигурно какво е предизвикало блъскането, но Девин Хейни се е разочаровал от начина, по който Райън Гарсия се държи в навечерието на двубоя.

"Виждали сме Райън да се отказва и преди и мисля, че това няма да е нещо по-различно. Щом имаш това отказване в себе си, то е инсталирано в теб, знаеш как да го направиш. Мисля, че той ще се откаже на 20 април... Уважавам всеки, който се качва на ринга. Той е на най-високо ниво по някаква причина. Но за мен остава да вляза там и да му покажа, че не e на моето ниво. Ти не си добър колкото Девин Хейни. Това трябва да го докажа и ще го направя", каза Хейни.

Девин Хейни е с баланс 31-0 като професионалист и през декември спечели с решение над Реджис Прогрейз. Преди това той постигна победа с решение над Васил Ломаченко. Хейни също така има забележителни победи над Джордж Камбосос, два пъти, Йорг Линарес и Юрукис Гамбоа и др.

Райън Гарсия (24-1) се завърна в графата на победите през декември с победа с нокаут над Оскар Дуарте. Преди това той претърпя загуба с ТКО от Гервонта Дейвис, като Гарсия получи удар в тялото и не можа да се изправи. Гарсия е бивш временен шампион на WBC в лека категория и има забележителни победи над Люк Кембъл, Хавиер Фортуна, Емануел Тагое, Франсиско Фонсека и др.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес